NYHETSBREV: Viktig information om nyhetsbrevet

Finansieringen från Arvsfonden för projektet Lagen som verktyg tar slut den 28 februari 2019.

Independent Living Institutes nya projekt om bedömning av självbestämmande och delaktighet Artikel 19 som verktyg startar den 1 april. Projektets startmöte hålls den 26 april kl 13-16. Anmäl dig till emil@lagensomverktyg.se. Övrig information om det nya projektet ges av Ola Linder, via ola@lagensomverktyg.se.

Artikel 19 som verktyg har många likheter med Lagen som verktyg med ett liknande fokus på juridiken för att främja lika rätt och delaktighet för personer med funktionsnedsättning. Projektet kommer att använda och utveckla hemsidan lagensomverktyg.se och administrera anmälningstjansten.se. Utskick sker via Lagen som verktygs prenumerantlista. Vill du INTE ha mer information till din mailadress kan du enkelt avsluta din prenumeration på denna sida. Se även vår integritetspolicy.

Du som är betalande medlem i föreningen Med lagen som verktyg kommer att få information via mail från föreningen. Alla är välkomna att bli medlemmar genom att betala medlemsavgift för 2019 genom att swisha eller sätta in 250 kr på Swish 123 063 01 94 eller bankgiro 631-5725. Föreningen driver rättsprocesser om diskriminering och anordnar intressanta seminarier. Kontakt med föreningen sker enklast via mail till ordförande adolf.ratzka@independentliving.org. Se även föreningens integritetspolicy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.