Artikel 19 som verktygs allra sista NYHETSBREV

Projektet Artikel 19 som verktyg tog slut den 30 april och nu ska vi ta bort utskickslistan för nyhetsbrevet – dvs din e-postadress kommer att tas bort från vår sändlista inom de närmaste veckorna om du inte prenumererar på andra nyhetsbrev från Independent Living Institute.  

De nyhetsbrev som finns kvar och som vi föreslår att du prenumererar på är:

  • Assistanskoll – skickas ca 10 gånger per år. 
  • Disabled Refugees Welcome – ömsesidig integration och rätten till arbete ett projekt (finansierat av Allmänna Arvsfonden) som bygger vidare på erfarenheterna från ILI:s tidigare projekt Disabled Refugees Welcome, DRW, (2017-2020). Fokus är alltså migranter med normbrytande funktionalitet där arbete står i fokus. Nyhetsbrevet går ut ca 10 gånger per år.

Prenumerera på nyhetsbrev från Assistanskoll eller Disabled Refugees Welcome här..

  • Disability Rights Defenders – Disability Rights Defenders är ett internationellt nätverk av individer och organisationer med intresse för mänskliga rättigheter och lagstiftning. Vårt syfte är att sprida och fördjupa juridisk expertis om rättigheter till personer med funktionsnedsättning, våra medlemsorganisationer, jurister med flera. Det finns en “closed” facebook grupp “Disability Rights Defenders” och ett nyhetsbrev (på engleska) som skickas ut par gånger per år. 

Prenumerera på disability rights defenders nyhetsbrev här..

Beställ tryckt material från projektet Artikel 19 som verktyg!

Vi vill påminna om att det finns tryckt material från Artikel 19 som verktyg som vi kan skicka utan kostnad. Hör bara av dig till info@independentliving.org om vilken skrift du önskar och antal ex. (Allt material finns även digitalt; följ länkarna eller klicka in via högermarginalen på hemsidan.)

Dessa trycksaker finns:

 

ILI när Arvsfondens besked kom
ILI när Arvsfondens besked kom

Hitta rätt bland artiklarna

Projektet producerade också 162 artiklar, stora och små och med en stor spridning på innehåll för att spegla den bredd och det djup och komplexitet som Artikel 19 innebär. Här är en guide för att lättare hitta de artiklar man söker.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.