KonventionsQuiz

Lös vårt KonventionsQuiz – och besök montern ”Det är dags att få rätt!” under MR-dagarna i Jönköping 9-11 november!

Hur mycket kan du om FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning? Lös vårt KonventionsQuiz och besök oss gärna i montern som vi har tillsammans med Funktionsrättskonventionen på MR-dagarna i Jönköping!

 

En kommentar till “KonventionsQuiz”

  1. Jag gjorde ert konventionstest och fick 30 poäng av 30 . Då blev jag anmodad att ta kontket mer er via er sida . Jag hittar inga kontaktuppgifter på den
    Konventionstestet från Lagen som verktyg
    Poäng totalt30/30
    FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning kan kännas abstrakt vid första genomläsningen. Lagen som verktygs jurist Maria Chöler har därför skrivit korta vardagshistorier utifrån konventionens 30 första artiklar. De ska ge insikt och känsla för vad just denna rättigheter kan betyda i en människas liv. I detta konventionstext får du fundera över berättelserna och kryssa i vilken konventionsartikel de handlar om (1 av 3 svar är ”rätt”). Kontakta Lagen som verktyg (lagensomverktyg.se) vid 30 av 30 rätta svar så skickar vi Konventionstestet i en ask som Myndigheten för delaktighet producerat.
    Hur får jag min ask ? Jag skojar inte jag klarade det på FÖRSTA försöket .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.